Παναιτωλικός : Άλλαξε ο αντίπαλος για το 5ο φιλικό παιχνίδι

Η ομάδα του Αγρινίου ματαίωσε το προγραμματισμένο για την Πέμπτη (12/08) φιλικό με τον Καραϊσκάκη Άρτας και θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας.

Έπειτα από τα τεστ με Λαμία, Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναιτωλικός ρίχνει τον βαθμό δυσκολίας. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (12/08, 19.00) θα αντιμετωπίσει στο Emileon την Αναγέννηση Άρτας (ομάδα Γ’ Εθνικής), καθώς ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας.Τα «καναρίνια» μετά το οικογενειακό διπλό με την Κ19 στις 10 Ιουλίου (2-0) νίκησαν 11-0 τον Αίολο, 3-1 τη Λαμία, ηττήθηκαν 1-0 από τον Βόλο και έμειναν στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Ο προγραμματισμένος για την Πέμπτη φιλικός αγώνας με την ΑΕ Καραϊσκάκης μετά από αίτημά της ματαιώνεται. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί την ίδια ημέρα στις 19.00 με την Αναγέννηση Άρτας στο Emileon, κεκλεισμένων των θυρών και με τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί Live Streaming στο κανάλι της ομάδας μας στο YouTube. Επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά από τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV».