Για να ετοιμαστούν τα κόλλυβα για το… μνημόσυνο

Γιατί δεν συζήτησε άραγε χθες το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου το θέμα του Πανεπιστημίου; Παρά το γεγονός ότι από όλες τις πτέρυγες του δημοτικού συμβουλίου υπήρξαν αρκετά σχόλια για την αρνητική επίπτωση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, το θέμα δεν συζητήθηκε χθες και ας υπήρχε μια “ελαφριά” ημερήσια διάταξη, που θα “σήκωνε” να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Και ξαφνικά ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ανακοίνωσε πως το θέμα θα συζητηθεί σε ειδική συνεδρίαση στις 15 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα κανείς από την αντιπολίτευση δεν επέμεινε το θέμα να συζητηθεί άμεσα.

Γιατί λοιπόν δεν συζήτησε χθες το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου το θέμα του Πανεπιστημίου; Η απάντηση είναι απλή. Μα, για να ετοιμαστούν τα κόλλυβα για το… μνημόσυνο της υπόθεσης “Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο”!

ΥΓ: Μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης ξέραμε, μέτρα πολιτικής αποστασιοποίησης άρχισε να μας διδάσκει από χθες το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου. Έτσι το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί με το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά της πανδημίας.