Επίσκεψη των συμμετεχόντων του προγράμματος «χτίζοντας γέφυρες» στο Δήμαρχο Αγρινίου

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αγρινίου Γεώργιο Παπαναστασίου πραγματοποίησαν οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «χτίζοντας γέφυρες», που πραγματοποείται στη Γερμανία.

Κατά την επίσκεψή τους, μετέφεραν τις εντυπώσεις τους από το ταξίδι και την συμμετοχή τους στο σεμινάριο Γλυπτικής αλλά και γενικότερα σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στα πλαίσια του προγράμματος, καθώς επίσης μετέφεραν και την επιθυμία του Δημάρχου του Χόφχαϊμ για αδελφοποίηση των πόλεων μας.

Το πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε από την Χούνη του Δήμου Αγρινίου συνεχίστηκε στη Γερμανία στις πόλεις Φρανκφούρτη και Χόφχαϊμ και είναι μία δράση μνήμης για την ειρήνη και παράλληλα έχει σκοπό την προώθηση της Ελληνογερμανικής φιλίας.

Ο Δήμαρχος φανερά ικανοποιημένος ευχαρίστησε την κυρία Αννέτα Κούρτη, διοργανώτρια του προγράμματος και όλους όσους συμμετείχαν, οι οποίοι ήταν: η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου, εκπρόσωπος του Δήμου Αγρινίου, οι ομιλητές κ.Βασίλης Πατρώνης – καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και ο κ.Αλέξης Κατεφίδης εκπαιδευτικός, οι γλύπτες: Αντώνης Ναστούλης, Δημήτρης Στούμπος, Λάμπρος Φαρμάκης, ΄Ελενα Ραυτοπούλου, Νίκος Μαργώνης, των οποίων τα έργα θα φιλοξενηθούν όλα στο Δήμο του Χόφχάϊμ.