Ευτυχώς η Κεραμέως δεν έρχεται κατά ‘δω…

Η κάθοδος της υπουργού Παιδείας, αύριο, στην Πάτρα, για τα εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, ενεργοποίησε τον δήμαρχο Αιγιάλειας, ο οποίος σε επιστολή της θυμίζει ότι από μηνών εκκρεμεί αίτημά του για συνάντησή τους, το οποίο δεν έχει ικανοποιηθεί.

Ο Δ. Καλογερόπουλος, επ’ ευκαιρία, την καλεί στο Δημαρχείο Αιγίου, ώστε μαζί με τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων, να συζητήσουν την παραμονή του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στην πόλη, ή να ορίσει αυτή συνάντηση στο υπουργείο, όπως συνεργάτες της έχουν υποσχεθεί. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης, ο δήμαρχος ενημερώνει την Νίκη Κεραμέως, ότι αύριο στη 1μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο, με ειλημμένη την απόφαση να διακόψουν -για όλη την ημέρα- την κυκλοφορία στη νέα και παλιά εθνική οδό, ως πρώτη αντίδραση.

Ευτυχώς πάντως που η Νίκη Κεραμέως δεν έρχεται κατά Αιτωλοακαρνανία μεριά… Γιατί κάποιοι αιρετοί μας θεωρητικά κάπως θα έπρεπε να αντιδράσουν… Όπως θεωρητικά κάποιοι θα έπρεπε να συμπαρασταθούν στους φορείς του Αιγίου, γιατί όπως παίρνουν το Τμήμα από το Αίγιο, έτσι παίρνουν και το Ιστορικό – Αρχαιολογικό από το Αγρίνιο… Τις πρόαλλες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου ακούσαμε κάποιους να λένε ότι είναι διατεθειμένοι να πάνε εκείνοι στα Υπουργεία, αφού τάχα δεν πάει ο δήμαρχος. Ας πάνε όμως μέχρι το Αίγιο, που είναι πιο κοντά…