Κότσαλος για τον υποψήφιο δήμαρχο : Όλα στην ώρα τους…

Με μήνυμα προς όσους έσπευσαν να ανεξαρτητοποηθούν από την παράταξη ήρθε η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του νέου επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Μεσολογγίου, Αγαθάγγελου Κότσαλου.

«Για όσους συναδέλφους ανεξαρτητοποιούνται ότι αν το κάνουν για τον προηγούμενο επικεφαλής της παράταξής μας, μάλλον άργησαν. Αν το κάνουν για το νέο επικεφαλής μάλλον βιάστηκαν. Σε κάθε περίπτωση η μεγάλη παράταξή μας είναι και παραμένει ανοικτή σε όλους όσους σέβονται τις ιδέες και τις αξίες μας, σε όλους όσους επιδιώκουν να συνθέσουν για το καλό του τόπου και όχι να αποσυνθέσουν για το δικό τους συμφέρον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κότσαλος σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο τις ανεξαρτητοποιήσεις Μπαλαμπάνη και Δαουτίδη.

Εντωμεταξύ αξιοσημείωτη είναι και η αναφορά του σε σχέση με τις επόμενες εκλογές. Και αυτό γιατί ο προσωρινός επικεφαλής της παράταξης Μιχ. Μπιλάλης είχε δηλώσει πως θα δρομολογήσει τις διαδικασίες, έτσι ώστε η παράταξη να βρει το νέο υποψήφιο δήμαρχο.

«Να αναφέρω σε όσους τοποθετήθηκαν για το αν θα είμαι επικεφαλής στις ερχόμενες εκλογές έχω να τους συστήσω να μην βιάζονται και να μην οδηγούνται σε συμπεράσματα «κατά το δοκούν». Όλα στον καιρό τους κύριοι…» αναφέρει με νόημα.