O Λιβανός για τη συναντίληψη με Φαρμάκη και Παπαναστασίου

Για συναντίληψη με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και το Δήμαρχο Αγρινίου έκανε λόγο ο Σπήλιος Λιβανός παρουσιάζοντας σήμερα στο Αγρίνιο, στη μάνα της αγροτιάς όπως είπε χαρακτηριστικά, το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Παρά το γεγονός ότι στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου σήμερα βρέθηκαν και άλλοι Δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας, ο λόγος για χαιρετισμό δόθηκε μόνο στο Δήμαρχο Αγρινίου και δικαιολογημένα στον Περιφερειάρχη, αφού πολλά προγράμματα του Υπουργείου υλοποιούνται από τις υπηρεσίες των Περιφερειών. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι μόνο αυτοί οι δύο βρέθηκαν στο πάνελ δίπλα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κατά το πρώτο μέρος της εκδήλωσης.

Έτσι λοιπόν ο Σπ. Λιβανός έκανε λόγο για συναντίληψη των τριών : “Είναι πολύ ευτυχής συγκυρία ότι βρίσκονται και στο τιμόνι του Δήμου και στο τιμόνι της Περιφέρειας και στην Κυβέρνηση και μέσα σε αυτήν και εγώ άνθρωποι, που έχουν την ίδια αντίληψη για την ανάπτυξη, την ίδια αντίληψη για το πως αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και την ίδια αντίληψη για το πως συνεργάζεται για το καλύτερο αποτέλεσμα το Δημόσιο, η Ευρώπη και ο ιδιωτικός τομέας”.