Συνάντηση Δημητρογιάννη με το Διοικητή του ΟΑΕΔ

Συνάντηση με το Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας Λάμπρος Δημητρογιάννης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πρωτοψάλτης ενημέρωσε τον κ. Δημητρογιάννη για την επιτυχή υλοποίηση ψηφιοποίησης μεγάλου εύρους υπηρεσιών του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους μήνες, διευκολύνοντας στο μέγιστο την ενημέρωση και διεκπεραίωση θεμάτων των πολιτών. Παράλληλα, υπήρξε ενδελεχή ενημέρωση για τα τρέχοντα προγράμματα απασχόλησης, καθώς και για αυτά που προετοιμάζονται για το επόμενο διάστημα.

Κοινό συμπέρασμα της συνάντησης, η ανάγκη κατοχύρωσης της ευελιξίας και της ασφάλειας στην αγορά εργασίας, όπως και η προώθηση Ενεργητικών Πολιτικών Απασχόλησης για επανένταξη ανέργων και ένταξη νέων απασχολούμενων.

Ο κ. Δημητρογιάννης δήλωσε στα πλαίσια της συνάντησης: «Είχα την ιδιαίτερη χαρά να συναντηθώ με τον Διοικητή του ΟΕΑΔ κ. Πρωτοψάλτη και να ενημερωθώ για την μεγάλη προσπάθεια μετεξέλιξης ενός σημαντικότατου οργανισμού από γραφειοκρατικό σε επιχειρησιακό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτήν την προσπάθεια. Κοινός στόχος όλων μας οι κάρτες ανεργίας να μετατρέπονται σε κάρτες εργασίας, ιδίως που τα τελευταία χρόνια η αγορά εργασίας έχει επηρεαστεί από τις οικονομικές και υγειονομικές δυσχέρειες».