Παναιτωλικός: Η Εστεγκλάλ, ο Ζεστέντ και το θέμα του φορ

Στο Ιράν φουντώνουν οι φήμες πως η Εστεγκλάλ θα κινηθεί για τον Ρούντι Ζεστέντ, αλλά ο Παναιτωλικός το ξεκόβει

Πρωταγωνιστής έστω και ακούσια σε μεταγραφικό σενάριο βρίσκεται ο Παναιτωλικός ελέω Ρούντι Ζεστέντ, αφού ο τελευταίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Εστεγκλάλ.Στο Ιράν υποστηρίζουν πως η Εστεγκλάλ, στην οποία βρίσκεται και ο Μοχάμεντ Ρέζα Αζάντι, ενδιαφέρεται για τον Ζεστέντ. Ο τελευταίος στα social media έχει γίνει και δέκτης αρκετών σχολίων από τους οπαδούς της ιρανικής ομάδας που του ζητούν α πάει εκεί

Ωστόσο, ο Παναιτωλικός διαρρέει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποί του πως δεν έχουν δεχτεί κάποια κρούση και πως ούτε ο παίκτης θα ήταν θετικός σε μία τέτοια μεταγραφή. Υπενθυμίζεται πως δεν έχει και πολύ καιρό στο Αγρίνιο, αφού αποκτήθηκε στην τελευταία μεταγραφική περίοδο.

Σε δύο ματς έχει αγωνιστεί έως τώρα ο Ζεστέντ έχοντας και ένα γκολ, αυτό στο Περιστέρι που έδωσε και τη νίκη επί του Ατρόμητου. Στη συνέχεια τραυματίστηκε, έπαιξε λίγο με την ΑΕΚ και κόντρα στον ΟΦΗ είναι στο χέρι του Γιάννη Αναστασίου το εάν θα τον ξεκινήσει βασικό.

Από εκεί και πέρα, το θέμα του επιθετικού αναμένεται να απασχολήσει τους επόμενους μήνες. Ο Νίκος Βέργος έχει ήδη δύο γκολ και δείχνει καλά στοιχεία, ενώ την ίδια στιγμή ο Νίκος Καρέλης παραμένει άσφαιρος. Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι, ίσως οι Αγρινιώτες βγουν στην αγορά τον Ιανουάριο για να αποκτήσουν έναν φορ ακόμα. Ο Ζεστέντ με την απόδοσή του θα κρίνει πολλά, όπως και ο Καρέλης, εφόσον δεν συνέλθει.

πηγή : sportime.gr