Ημερίδα στα Μέγαρα προτίμησε ο Στυλιανίδης από την “πνιγμένη” Αιτωλοακαρνανία

Δεν μας τίμησε η μεταγραφή του Μητσοτάκη. Ίσως εκτός από χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμων εκτάσεων έπρεπε να πνιγούν και μερικοί άνθρωποι… αλλά ευτυχώς θύματα δεν είχαμε από τις πλημμύρες του προηγούμενου τριημέρου. Το πρωί του Σαββάτου. όταν αποκαλύφθηκε το μέγεθος της καταστροφής που πρόκαλεσε η νεροποντή στην Αιτωλοακαρνανία, κυκλοφόρησε μέσω του ΑΠΕ η είδηση ότι ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης μεταβαίνει στην Αιτωλοακαρνανία… Τελικά πήγε μόνο στην Ιθάκη, ενώ ούτε σήμερα εμφανίστηκε στην Αιτωλοακαρνανία, που έγινε κυβερνητική επίσκεψη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης (που αφέθηκε… να πάρει όλη τη “δόξα” μόνος του).

Τι έκανε, για παράδειγμα χθες, ο Χρήστος Στυλιανίδης; Βρέθηκε στο Αλεποχώρι -που, σημειωτέον, κάηκε τον περασμένο Ιούνιο από πυρκαγιές- μαζί με τον υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά και τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, για να παραστεί στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Μεγαρέων, σε συνεργασία με την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία, με θέμα «Ενημέρωση, οδηγίες και διαβούλευση σχετικά με τα πλημμυρικά φαινόμενα και την ασφάλεια των πολιτών».

Επίκαιρη μεν, αλλά την πρόλαβαν οι πλημμύρες την ημερίδα… Ο Υπουργός αντί να είναι στις περιοχές που “πνίγηκαν”, ανέλωνε το χρόνο του σε ημερίδες… Ο κ. Στυλιανίδης, ως γνήσιος «χαρτογιακάς» των Βρυξελλών, αποδεικνύει περίτρανα ότι ξέρει από ημερίδες και σεμινάρια, αλλά στο πεδίο της μάχης παίρνει κάτω από τη βάση!