Παναιτωλικός: Η ζόρικη τριπλέτα και η παρακολούθηση

Ο Παναιτωλικός έχει τρία απαιτητικά ματς μπροστά του και ο Γιάννης Αναστασίου προετοιμάζεται ήδη για τον Άρη

Βαρύ είναι το κλίμα στο Αγρίνιο, καθώς ο Παναιτωλικός μετά τις θετικές εμφανίσεις των πρώτων αγώνων, προβληματίζει. Τρίτη σερί εντός έδρας ήττα και μάλιστα με ανατροπή αυτή από τον ΟΦΗ.Προς το παρόν ο Παναιτωλικός δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί το γήπεδό του. Μόλις έναν βαθμό μετράει και αυτόν στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό δεδομένα θα πρέπει να αλλάξει, εάν θέλει να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Εν τω μεταξύ, τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν είναι αρκετά απαιτητικά. Πρώτο ο Άρης στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια Ολυμπιακός εντός και ΠΑΣ Γιάννινα εκτός. Θα χρειαστεί κάποια υπέρβαση στα πρώτα δύο για να μην είναι οριακό το τρίτο.Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε ήδη να προετοιμάζεται για τον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης». Τη Δευτέρα (18/10) πήγε στη Λαμία για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ομώνυμης ομάδας με τον Άρη. Είχε έτσι την ευκαιρία να δει από κοντά το διπλό του Άρη πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.

Τις επόμενες μέρες ο Παναιτωλικός θα ανεβάσει στροφές στην προετοιμασία του για το συγκεκριμένο ματς και θα φανεί και ποιοι είναι οι διαθέσιμοι. Υπάρχουν τραυματίες και σε αυτό στάθηκε ο Αναστασίου μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, καθώς μεταξύ άλλων λείπουν και σημαντικοί παίκτες.

πηγή : sportime.gr