“Συνετρίβη” στο Χαριλάου ο Παναιτωλικός

Μια από τις μεγαλύτερες ήττες στην ιστορία του γνώρισε ο Παναιτωλικός στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη.

Κόντρα στον Παναιτωλικό,ο οποίος εμφανίστηκε αποδεκατισμένος και στην αρχή έχασε και τον Βαρόνε, ο Άρης, που είχε ένα γκολ σε τρία εντός έδρας ματς, πέτυχε πέντε, ενώ έχασε κι ένα πέναλτι και διέλυσε τους Αγρινιώτες με 5-1!

Ο Άρης μπήκε δυνατά για να επιβάλλει τον ρυθμό του και στο 3′ ο Καμαρά από καλή θέση δεν κατάφερε να κάνει τελική στο γύρισμα του Σούντγκρεν. Στο 6′ ο Γκάμα σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Μελίσσας έδιωξε.Στο 13′ ο Μόρσεϊ σούταρε, αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε εύκολα και στο 18’ έγινε το 1-0. Ο Κουτσιαύτης έδωσε πέναλτι σε μονομαχία του Λούι με τον Μπερτόγλιο κι ο Καμαρά ευστόχησε από την άσπρη βούλα κι άνοιξε το σκορ.

Στο 20′ Ο Εντιαγέ σούταρε στο ύψος τηξς μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, όωπς και στο 32′ το σουτ του Βέργου μέσα από την περιοχή. Στο 33’ σουτ του Ντουάρτε, μπλόκαρε ο Κουέστα και στο 34’ έγινε το 2-0.Συνδυάστηκαν εκπηκτικά οι Θεσσαλονικείς, ο Καμαρά έδωσε στον Μπερτόγλιο κι αυτός από δεξιά εκτέλεσε για το 2-0! Ο Άρης πλέον απελευθερώθηκε και στο 37’ ο Καμαρά έδωσε εκπληκτικά δεξιά στον Σούντγκρεν κι αυτός με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 3-0. Αυτό, όμως, δεν ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 43’ ο Μπελεβώνης τράβηξε αναίτια τον Μπερτόγλιο κι ο Κουτσιαύτης σωστά έδωσε νέο πέναλτι. Αυτή τη φορά στην άσπρη βούλα πήγε ο Γκάμα κι έκανε το 4-0

Ο Άρης είχε καθαρίσει το ματς, κόντρα στον αποδεκατισμένο Παναιτωλικό και το δελυτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ. Στο 51’ η κεφαλιά του Ματέο Γκαρσία κόντρασε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Γκάμα, κεφαλιά του Φαμπιάνο στο πρώτο δοκάρι, μόνος του στο δεύτερο ο Εντιαγέ με πλασέ σε άδεια εστία σημείωσε το 5-0. Ο Παναιτωλικός με τη σειρά του βρήκε κι αυτός πέναλτι και γκολ. Στο 67’ μέσω εξέτασης στο VAR ο Κουτσιαύτης έδωσε πέναλτι σε χέρι του Τζέγκο και ο Βέργος σημάδεψε στο κέντρο της εστίας και μείωσε σε 5-1. Στο 80′ ο Κουτσιαύτης έδωσε ξανά πέναλτι για τον Άρη. Σουτ του Μπράμπετς σταμάτησε στον Αντούνες, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ιτούρμπε, αλλά απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Μελίσσας.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Εντιαγέ (59’ Σάσα), Μπερτόγλιο (59’ Ιτούρμπε), Γκάμα (59’ Μαντσίνι), Γκαρσία (83’ Ματίγια), Καμαρά (83’ Μάνος).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι (46’ Αποστολάκης), Αντούνες, Μαλής (89′ Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Φλόρες, Τσιγγάρας, Βαρόνε (22’ Μπελεβώνης), Μόρσει, Ντουάρτε, Βέργος (71’ Καρέλης)