Η «κατάρα» του φετινού Παναιτωλικού

Ο Βαρόνε έδωσε συνέχεια στους σερί (σοβαρούς) τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τα «καναρίνια» από την αρχή της σεζόν, όπου μεταξύ άλλων ήδη «μετρούν» 2 χιαστούς.

Ορισμένες φορές κάποια πράγματα αγγίζουν τα όρια του μεταφυσικού και δεν υπάρχει εξήγηση. Τουλάχιστον οφθαλμοφανής ή ορθολογική. Κάτι ανάλογο συμβαίνει πλέον με τον Παναιτωλικό που να το πούμε σε απλά ελληνικά, σαν κάποιος τον έχει «καταραστεί». Οπως έγινε γνωστό χθες (25/10) ο Ιβάν Βαρόνε υπέστη ρήξη χιαστού και αυτόματα θα απουσιάσει από το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο σοβαρός τραυματισμός του Ιταλού χαφ είναι ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα των ατυχιών που έχουν «χτυπήσει» τα «καναρίνια» από την αρχή της περιόδου.

Ο 29χρονος είναι ο δεύτερος παίκτης τους που έπαθε τη συγκεκριμένη ζημιά, ενώ πάρα πολλοί άλλοι έχουν ταλαιπωρηθεί σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Ξέχωρα από το γεγονός πως οι «κυανοκίτρινοι» έχουν «χάσει» βασικούς τους ποδοσφαιριστές και ελέω υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές ομάδες πέρα από τον Ατλαντικό, αφού επέστρεψαν στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν τα ματς.

Αν θυμηθούμε τι έχουν περάσει μέχρι στιγμής στο Αγρίνιο και από τη στιγμή που βρισκόμαστε ακόμη Οκτώβριο μήνα, θα γίνει εύκολα αντιληπτό τι εννοούμε.

*Στα μέσα του Αυγούστου ο Λιάβας έπαθε δεύτερη κολλητή ρήξη χιαστού, ενώ μετρούσε αντίστροφα να επιστρέψει στα γήπεδα από εκείνη που υπέστη τον Φεβρουάριο.

*Στις 28/8 ο Παναιτωλικός έδωσε φιλικό στα Γιάννινα και σε εκείνο το παιχνίδι ο Περέιρα υπέστη εξάρθρωση ώμου. Ο Αργεντινός μπακ υποβλήθηκε σε επέμβαση και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του.

*Ο Φλόρες δεν έπαιξε στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς το ματς ήταν το Σάββατο 11/9 και στις 9/9 είχε αγώνα με την Εθνική Ονδούρας κόντρα στις ΗΠΑ. Με τον ΟΦΗ στις 17 Οκτωβρίου τόσο εκείνος όσο και ο Κορνέλιους είχαν επιστρέψει 36 ώρες πριν τη σέντρα στο Αγρίνιο λόγω υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες (Ονδούρα-Καναδάς αντίστοιχα) και για αυτό αγωνίστηκαν ως αλλαγή.

*Ο Μεντόσα υπέστη θλάση στον αγώνα με την ΑΕΚ (3/10) και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του.

*Ο Μπαρμπόσα από την αρχή της σεζόν ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα και δεν είναι ακόμη 100% καλά. Δείγμα του πόσο σημαντικός είναι, ο Πορτογάλος άλλωστε ξέρει «πολύ» μπάλα, να υπενθυμίσουμε πως σε μόλις 62 λεπτά που έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 3 διαφορετικά ματς, μετρά ήδη 2 ασίστ!

*Ο Ντουάρτε «έχασε» την πρεμιέρα με τον Αστέρα.

*Ο Χουχούμης ταλαιπωρείται από τα τέλη Σεπτεμβρίου από ένα μυικό πρόβλημα. Για να αποτυπωθεί το μέγεθος του «θέματος» στο αριστερό άκρο της άμυνας όπου αγωνίζεται εκείνος και ο Περέιρα, να σημειωθεί πως ο Αντούνες που αποκτήθηκε στην έξτρα μεταγραφική περίοδο του Σεπτεμβρίου και είναι «ιεραρχικά» ο 3ος ακραίος οπισθοφύλακας του ρόστερ, έχει τις περισσότερες συμμετοχές από όλους!
varone

*Ο Μαλής «έχασε» τα παιχνίδια με Λαμία, ΑΕΚ.

*Οι Μελίσσας, Αποστολάκης δεν υπολογίζονταν στις αναμετρήσεις με Αστέρα, Ατρόμητο, ενώ ο 28χρονος γκολκίπερ έλειπε και από εκείνη με τον ΠΑΟΚ.

*Ο Ντίας, που είναι ο πλέον κομβικός παίκτης της ομάδας και ο κινητήριος «μοχλός» του άξονά της δεν έχει αγωνιστεί με ΟΦΗ, Αρη.

*Και φυσικά πλέον στη λίστα με τους όσους δεν υπολογίζονται έχει πλέον προστεθεί ο Βαρόνε, ο οποίος ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά και μάλιστα σκόραρε κόντρα στη Λαμία.

Λόγω των παραπάνω στο Αγρίνιο ίσως θα πρέπει να κάνουν αγιασμό, εξορκισμό… κάτι. Αλλά όπως λένε στην μπάλα «την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες».

πηγή: gazzetta.gr