Eκλήθησαν οι πάντες εκτός… από το Δήμο Μεσολογγίου

Το Μεσολόγγι η τετράδα Λιβανός – Καραπάνος και Λύρος – Καραγκούνης το έχουν παρακάνει με την κόντρα τους απέναντι στα σοβαρά προβλήματα της περιοχής.

Όταν μετά τις πρόσφατες πλημμύρες ο Σπ. Λιβανός επισκέφθηκε τον πλημμυρισμένο κάμπο του Λεσινίου συνέστησε στο Δήμο Μεσολογγίου να υποβάλλει αίτημα για την κήρυξή του σε έκτακτη ανάγκη, όπως είχε κάνει και ο Δήμος Αγρινίου. Μόνο που ο Δήμος Μεσολογγίου είχε καταθέσει το σχετικό αίτημα δύο ημέρες πριν… Τώρα στην αυριανή κυβερνητική σύσκεψη που γίνεται με πρωτοβουλία Λιβανού, έχουν κληθεί οι πάντες -ακόμη και ο ΤΟΕΒ Λεσινίου- εκτός από το Δήμο Μεσολογγίου.

Εκτός από τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Άκη Σκέρτσο, έχουν κληθεί τα υπουργεία Υποδομών – Μεταφορών και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο Πρόεδρος του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Αχελώου και ο Πρόεδρος του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Λεσινίου.