Παναιτωλικός: Έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη!

Κάτι παραπάνω από τελικός το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο

Η νίκη που εξακολουθεί να αγνοείται, οι τραυματισμοί και ο δύσκολος Νοέμβριος που έχουν μπροστά τους τα «καναρίνια».

Διακοπή και ανασύνταξη στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έχασε και στα Γιάννινα και μάλιστα με κάτω τα χέρια, μένοντας για έκτη αγωνιστική μακριά από τη νίκη.Επόμενος αντίπαλος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, ο Απόλλων Σμύρνης στο Αγρίνιο. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες και για τα «καναρίνια» το παιχνίδι είναι τελικός. Το τελευταίο που θα δώσουν για το μήνα Νοέμβριο οι Αγρινιώτες, στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μοιραία, η αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι αίμα και άμμος για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός πλην του Μπαρμπόσα δεν προβλέπεται να έχει άλλα ευχάριστα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών. Iσως να προλάβουν οι Μαλής και Μόρσεϊ.

Ο Ντίας που ταλαιπωρείται από κάκωση αστραγάλου και οστικό οίδημα θα χάσει και τα δύο παιχνίδια. Τουλάχιστον, αφού ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα επιστρέψει.Το ίδιο ισχύει και για τον Μεντόσα που υπέστη ρήξη τένοντα στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Χειρότερα είναι τα πράγματα για τους Βργκοτς και Αντούνες. Οστικό οίδημα ο πρώτος, θλάση ο δεύτερος και επιστροφή τον Δεκέμβριο. Λιάβας και Βαρόνε, επίσης εκτός. Ο πρώτος θα επιστρέψει το 2022 και ο δεύτερος θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν.

πηγή : sportime.gr