Οι Δήμοι διαφημιστές της απογραφής

Στους αρνητές του κορωνοϊού, του εμβολίου και της μάσκας προστίθενται πλέον και όσοι αμφισβητούν τα κίνητρα της απογραφής, καταγγέλλοντας αυθαίρετη συλλογή προσωπικών στοιχείων και «φακέλωμα» που δεν αποκλείεται να συνδέονται και με το εμβολιαστικό κίνημα. Πάντως κάποια στιγμή μάλλον θα πρέπει να γίνει και απογραφή της βλακείας σε αυτή τη χώρα…

Μπορεί βέβαια η απογραφή να έχει ακόμη και τους αρνητές της έχει όμως και διαφημιστές της αρκετούς Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας, που έστω και με καθυστέρηση στέλνουν μήνυμα… Θυμίζοντας φυσικά ότι από την απογραφή εξαρτώνται πολλά για τους Δήμους.

«Κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτης μας, μπορεί να αντιληφθεί την σημασία που έχει για τον Δήμο μας η διαδικασία της Απογραφής Πληθυσμού και Κατοικιών, που διεξάγεται κάθε δέκα χρόνια στην χώρα μας. Από την απογραφή εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό τόσο η χάραξη πολιτικών, έργων και δράσεων στις περιοχές μας για τα επόμενα χρόνια, όσο και το ύψος της χρηματοδότησης του Δήμου μας από τους Κ.Α.Π.» αναφέρει, για παράδειγμα, ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας στο δικό του κάλεσμα. Και προσθέτει : «Με τη συμμετοχή μας στην απογραφή δίνουμε τη δυνατότητα στο Δήμο Ακτίου -Βόνιτσας για τα επόμενα δέκα χρόνια, με βάση το αποτέλεσμα που θα προκύψει, να μπορέσει να συνεχίσει να διεκδικεί τα μεγάλα έργα και τις χρηματοδοτήσεις που του αναλογούν και είναι αναγκαίες για την αναβάθμιση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας».