Παραμένει το Αγρίνιο στο επίκεντρο της πανδημίας – Αυξημένη θετικότητα στα rapid tests της Δευτέρας

Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 170 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 67 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 33466 rapid test και ανευρέθηκαν 1277 θετικά (3.82%).

Στην Αιτωλοακαρνανία για άλλη μια φορά καταγράφεται αυξημένη θετικότητα στο Αγρίνιο, η οποία φαίνεται να κινείται το τελευταίο διάστημα σταθερά πάνω από το 4% και ενίοτε, όπως χθες, στα rapid test που έγιναν στο ΚΑΠΗ του Αγίου Δημητρίου να ξεπερνά ακόμη και το 7%. Eξάλλου, όλο το προηγούμενο διάστημα από τα νέα κρούσματα που ανακοινώνονται καθημερινά στην Αιτωλοκαρνανία, τουλάχιστον το 60% αυτών αφορά την περιοχή του Δήμου Αγρινίου.

Αναλυτικά:
ΑΓΡΙΝΙΟ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:92 rapid test με 7 θετικά (7.61%) αφορούν σε 3 άνδρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 46 έτη

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ:265 rapid test με 6 θετικά (2.26%) αφορούν σε 2 άνδρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 16 έτη

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:140 rapid test με 2 θετικά (1.43%) αφορούν σε 1 άνδρα και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 16 έτη

ΑΓΡΙΝΙΟ, ΠΑΛΑΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ: 172 rapid test με 7 θετικά (4.07%) αφορούν σε 2 άνδρες και 5 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 48 έτη