To σχόλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Αιτωλοακαρνανίας για το “αντίδωρο” των 250€

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Το σωματείο μας θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός τη στιγμή που όλες οι κυβερνήσεις, και η σημερινή, έφθασαν τη μεγάλη πλειοψηφία των συνταξιούχων να παίρνει συντάξεις που δε φτάνουν για τις 15 ημέρες του μήνα, να έρχονται και να πετούν στη χάση και στη φέξη κάποιο αντίδωρο , όπως αυτό των 250€ που πρόσφατα ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, κι αυτό σε μια μικρή μερίδα συνταξιούχων.

Κάνουμε καθαρό στους πάντες ότι με φιλοδωρήματα δε μας κοροϊδεύετε, αγωνιζόμαστε , απαιτούμε και διεκδικούμε ότι άδικα μας έχετε αφαιρέσει. Γι’ αυτό και το συνταξιουχικό κίνημα πανελλαδικά προχωρά σε συγκεντρώσεις διεκδικήσεις την Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2021 στις έδρες των νομών.Στην Αιτωλοακαρνανία η συγκέντρωση θα γίνει από τα συνεργαζόμενα σωματεία συνταξιούχων , την παραπάνω ημέρα στο Αγρίνιο στις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Παλεύουμε για να δοθεί σε όλους τους συνταξιούχους η 13η και 14η σύνταξη, για αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις. Για μέτρα τώρα στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας, με επίταξη του ιδιωτικού τομέα.