Oι μετακινήσεις υπηρεσιακών “στρώνουν” αντιδημαρχίες;

Σε νέες μετακινήσεις προϊσταμένων και διευθυντών προχώρησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Ο δρόμος για τις συγκεκριμένες μετακινήσεις άνοιξε με αφορμή κάποιες συνταξιοδοτήσεις κυρίως όμως οι μετακινήσεις αυτές έγιναν προκειμένου να διορθωθούν λάθη προηγούμενων αποφάσεων του Γιώργου Παπαναστασίου.

Μετακινήσεις που είχαν γίνει πριν από σχεδόν ένα χρόνο είχαν ως αποτέλεσμα μετακινηθέντες υπάλληλοι σε κάποιες περιπτώσεις να χάσουν το επίδομα θέσης ευθύνης, καθώς οι μετακινήσεις τους δεν ταίριαζαν με τον οργανισμό του δήμου Αγρινίου. Μεσολάβησε βεβαίως και τροποποίηση του οργανισμού του δήμου Αγρινίου σε συγκεκριμένα πόστα και έτσι προέκυψαν οι νέες μετακινήσεις.

Bεβαίως είναι πλέον πασιφανές ότι ο Δήμαρχος Αγρινίου προτιμά να παίζει το παιχνίδι ενός δύσκολου παζλ με τις μετακινήσεις προϊσταμένων και διευθυντών παρά να προχωρήσει σε ριζική αλλαγή του οργανισμού του δήμου Αγρινίου. Ερωτηματικό όμως παραμένει αν οι τελευταίες μετακινήσεις είχαν και κάποια άλλη στόχευση. Λέγεται πως η τοποθέτηση νέας προϊσταμένης στην πολύπαθη διεύθυνση καθαριότητας «στρώνει το έδαφος», ώστε να προκύψει μετά από πολλούς μήνες επιτέλους και ένας αντιδήμαρχος καθαριότητας, θέση που ως γνωστόν «χηρεύει» μετά την παραίτηση του Χρήστου Γκούντα.