Δωρεά εξοπλισμού στο Περιφερειακό Ιατρείο Παλαιομάνινας από το Νοσοκομείο Υγεία

Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στο Περιφερειακό Ιατρείο Παλαιομάνινας δώρισε το Νοσοκομείο Υγεία. Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου και Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιομάνινας με επιστολή τους προς τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος ευχαριστούν την προσφορά.

Αναλυτικά η επιστολή :
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου και το Συμβούλιο Κοινότητας Παλαιομάνινας και εμείς προσωπικά, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς το Νοσοκομείο Υγεία για τη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ο οποίος τοποθετήθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο της Κοινότητάς μας, συμβάλλοντας άμεσα και ουσιαστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το ιατρικό προσωπικό.

Η εν λόγω δωρεά αποτελεί για μας μέγιστης σημασίας ενέργεια, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους, καθώς διατίθεται πλέον Ηλεκτροκαρδιογράφος, Οξύμετρο και Πιεσόμετρο, με αποτέλεσμα την πληρέστερη πρωτοβάθμια περίθαλψη. Επίσης, με την δωρεά και απινιδωτή, η αντιμετώπιση καρδιοαναπνευστικής ανακοπής καθίσταται εφικτή.

Η προσφορά σας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του υψηλού αισθήματος αλληλεγγύης, προσφοράς και ευαισθησίας του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ και ευχόμαστε τέτοιες ενέργειες να βρουν μιμητές για το κοινό καλό.
Σας ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά και ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιομάνινας Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου
Σπύρος Ζώγας Ιωάννης Τριανταφυλλάκης