Την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου επισκέφθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης

Την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου επισκέφθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου.

Ο κ. Παπαθανάσης ενημερώθηκε διεξοδικά από την Πρόεδρο για τα προγράμματα και τις μεθόδους που ακολουθούν οι θεραπευτές και οι εκπαιδευτικοί του κέντρου για την πρόοδο των παιδιών. Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, στα τμήματα αποθεραπείας και στα τμήματα Πρώιμης Θεραπευτικής και Εκπαιδευτικής Παρέμβασης. Ο κ.Παπαθανάσης αναγνώρισε το πολύπλευρο έργο το οποίο επιτελείται για την αποκατάσταση των παιδιών και τη στήριξη των οικογενειών τους.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους της ΕΛΕΠΑΠ, τη Διοίκηση, τους θεραπευτές, τους εκπαιδευτικούς, το επιστημονικό προσωπικό, τους εθελοντές που προσφέρουν στην κοινωνία αυτό το τεράστιο έργο. Επισήμανα ότι σε όλη μου την πορεία προσπαθώ κι εγώ να βάζω ένα λιθαράκι στη δημιουργία τέτοιων δομών που στηρίζουν τα παιδιά μας, τις οικογένειες τους και αποτελούν έργα πολιτισμού για την κοινωνία μας. Με ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών και συνεργασία των φορέων μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Θα βρίσκομαι πάντα υποστηρικτής και αρωγός στην προσπάθειά σας» κατέληξε ο κ.Παπαθανάσης.