Αρκεί η στήριξη να μην είναι σαν αυτή με το θέμα του Πανεπιστημίου…

«Είναι απολύτως απαραίτητη η δημιουργία ενός επιχειρηματικού πάρκου στο νομό μας γιατί θα μας βοηθήσει, όχι μόνο στην μεταποίηση των καταπληκτικών προϊόντων, που έχουμε αλλά και στη δημιουργία μιας ενιαίας ταυτότητας και ενός branding των προϊόντων μας, ώστε να προχωρήσουμε με μια κοινή ταυτότητα και να ενισχύσουμε το marketing. Η κυβέρνηση αυτή είναι πολύ θερμή να στηρίξει μια προσπάθεια για δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου στην Αιτωλοακαρνανία. Θα είμαι στο πλευρό σας για να συνδράμω αυτήν την προσπάθεια».

Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός στην εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο Αγρίνιο, με θέμα τα επιχειρηματικά πάρκα. Αν όμως η συνδρομή του και η στήριξή του είναι σαν αυτή με το θέμα των πανεπιστημιακών τμημάτων της Αιτωλοακαρνανίας, τότε να λείπει… γιατί δεν θα δούμε επιχειρηματικό πάρκο…

Ο Σπ. Λιβανός καλό θα είναι, αφού είναι Υπουργός σε ένα παραγωγικό Υπουργείο, να λειτουργεί περισσότερο ως Υπουργός και λιγότερο ως βουλευτής της εκλογικής του περιφέρειας. Γιατί, το Υπουργείο του μπορεί να κάνει πολύ σημαντικά πράγματα για να έναν από τους πιο παραγωγικούς αγροτικούς νομούς της χώρας, που τυγχάνει να είναι και η εκλογική του περιφέρεια. Ας τρέξει την ωρίμανση των έργων για τα αρδευτικά ΣΔΙΤ, ας δει άλλες μεγάλες εκκρεμότητες, όπως το Φράγμα των Αχυρών και ας αφήσει κατά μέρους τα θέματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων του.