Κανονικά η χριστουγεννιάτη συναυλία : Θα τους πούμε να φοράνε μάσκες…

Κανονικά θα διεξαχθεί η χριστουγεννιάτικη συναυλία με τους Stavento και Ήβη Αδάμου, που διοργανώνει σήμερα ο δήμος Αγρινίου.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Χριστίνα Σταρακά, επανέλαβε το ερώτημα αν μια τέτοια διοργάνωση θα μπορούσε να γίνει με ασφάλεια λόγω των συνθηκών της πανδημίας, καθώς και αν θα είναι εφικτό να τηρηθούν μέτρα, που να αποτρέψουν μία πιθανή υπερμετάδοση. Ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου απαντώντας ανέφερε πως είναι κάτι που προβλέπεται από τη νομοθεσία. “Δεν είναι μόνο ο Δήμος Αγρινίου που κάνει εκδηλώσεις και συναυλίες, είναι και άλλοι δήμοι, ας μην μπερδεύουμε τους εξωτερικούς με τους εσωτερικούς χώρους. Τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα και θα τους πούμε να φοράνε μάσκες… ” είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Πρόσθεσε μάλιστα πως ήδη σε σχέση με πριν τρεις εβδομάδες στην περιοχή τα ενεργά κρούσματα έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο. Ενώ επέμεινε στο αντίκτυπο που θα έχει η συναυλία στην… ψυχολογία του κόσμου και στην… τόνωση της τοπικής οικονομίας.