«Χάλασαν» οι διακοπές του Κυριάκου Μητσοτάκη

Άγνωστο αν θα επιστρέψει στην Ήπειρο για να συνεχίσει τις διακοπές του

Εκτάκτως αναγκάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βρέθηκε στην Ήπειρο μαζί με την οικογένειά του προκειμένου να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης στα λευκά χιονισμένα τοπία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epirusonline.gr, αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να αναχωρήσει για Αθήνα, μετά την ανακοίνωση του νέου αρνητικού ρεκόρ κρουσμάτων που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών για τρομακτική εξάπλωση της πανδημίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να αφήσει το τιμόνι της χώρας στο επιτελείο του και να χαλαρώσει για λίγες ημέρες στην Αρίστη Ζαγορίου. Άγνωστο βέβαια το γιατί επέλεξε να φύγει αυτές τις κρίσιμες ώρες, ωστόσο όπως φαίνεται ο σάλος που έχει ξεσπάσει για τις παλινωδίες της κυβέρνησης με τα μέτρα που ήταν να ανακοινωθούν την Πρωτοχρονιά και τελικά θα τεθούν σε ισχύ νωρίτερα, τον αναγκάζουν να αποχωρήσει εκτάκτως.

Αύριο το πρωί αναμένεται να έχει σύσκεψη με τον Σωτήρη Τσιόδρα και στη συνέχεια θα παραστεί όπως ήταν προγραμματισμένο, στην κηδεία του Καρόλου Παπούλια.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι άγνωστο εάν θα επιστρέψει στην Ήπειρο για να συνεχίσει τις διακοπές του. 

πηγή : newsbreak.gr