Παναιτωλικός: Το παλεύει για τον Κάστεγκρεν

Ο Παναιτωλικός θέλει τον Χένρικ Κάστεγκρεν

Δύο μεταγραφές έχει κάνει έως τώρα ο Παναιτωλικός και προέρχονται αμφότερες από τη Σουηδία έστω και εάν ο ένας είναι Έλληνας. Γιόχαν Μάρτενσον και Γιάννης Ανέστης αγωνίζονταν στην Allsvenskan. Ωστόσο, στο Αγρίνιο ψάχτηκαν/ψάχνονται και για άλλους από εκεί. Μία περίπτωση που αρέσει είναι ο Χένρικ Κάστεγκρεν. Ο Παναιτωλικός αναζητά κεντρικό αμυντικό και ο 25χρονος Σουηδός έχει δεχτεί κρούση. Δεν είναι, όμως, απλό το να κλείσει το deal.

Όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, η διαφορά στο οικονομικό ήταν πολύ μεγάλη. Σχεδόν τα διπλά ζητούσε ο παίκτης. Στην πορεία εκείνος έχει αρχίσει να γίνεται πιο διαλλακτικός, αλλά και πάλι τα χρήματα είναι πολλά. Μιλάμε για εξαψήφιο συμβόλαιο φυσικά.

Στο Αγρίνιο εξετάζουν και άλλες λύσεις για παν ενδεχόμενο. Ωστόσο, φάνηκε και από την υπόθεση του Άουγκουστ Έρλινγκμαρκ στον Ατρόμητο πως δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ (σ.σ. εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο). Και εκείνος αρνητικός ήταν και χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να αλλάξει άποψη και να πει το «ναι».

Από εκεί και πέρα, ο Κάστεγκρεν δεν έχει φύγει ποτέ από τη χώρα του έως τώρα. Μία ζωή στη Σουηδία έπαιζε και η τελευταία του ομάδα ήταν η Νόρκεπινγκ. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 27 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ στο σουηδικό πρωτάθλημα.

Κλείνοντας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα τελειώσει εντός των ημερών η υπόθεση του Νάντρεϊ Ντάγκο. Όπως είχε ενημερώσει το Sportime, υπήρχε ένα εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεραστεί. Προς το παρόν αυτό δεν έχει συμβεί γιατί στην εποχή του κορονοϊού το να βγάλει βίζα σε κάποιες χώρες ένας ποδοσφαιριστής, δεν είναι τόσο απλό. Γίνεται προσπάθεια, όμως, μήπως τα καταφέρει ο Ιβοριανός και «πετάξει» για Ελλάδα.

πηγή : sportime.gr