Νοσοκομείο Αγρινίου : Από τη Δευτέρα προσωρινός διοικητής

Ορκίζεται τη Δευτέρα ο Μ. Σερασκέρης ως προσωρινός διοικητής στο Νοσοκομείο Αγρινίου έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής διοικητή 

Έχοντας πλέον δημοσιευτεί στο ΦΕΚ ο διορισμός του Μιχάλη Σερασκέρη ως προσωρινού διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγρίνιοCulture.gr, την ερχόμενη Δευτέρα 17/1 πρόκειται να ορκιστεί στην έδρα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα και να αναλάβει τα καθήκοντά του στη νοσηλευτική μονάδα.

Η τοποθέτηση του Μ. Σερασκέρης στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπως αναφέρεται και στο ΦΕΚ γίνεται «για ορισμένο χρόνο και συγκεκριμένα έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διοικητή, σύμφωνα με το άρθρο 22 του ν. 4735/2020».

Ο Μιχάλης Σερασκέρης, σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού από το 1993 και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2000, Σύμβουλος σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2007 ως σήμερα. Διετέλεσε αναλυτικότερα, Προϊστάμενος Προσωπικού της ΑΒ Βασιλόπουλος, Διευθυντής Προσωπικού των ομίλων J&P Ιωάννου & Παρασκευαΐδης, ΙΑΣΩ Όμιλος Κλινικών, ΑΣΠΙΣ-Πρόνοια, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, Γενικός Διευθυντής της Creme de la Creme Human Resources Α.Ε., συνιδρυτής της εταιρίας διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού Hrstrategy από την 1/1/2015 έως σήμερα.Δίδαξε 7 χρόνια Διοίκηση Νοσοκομείων σε γιατρούς και νοσηλευτές στο Παράρτημα του Γαλλικού Πανεπιστημίου CNAM στην Αθήνας, ασχολήθηκε με την έρευνα στα Οικονομικά της Υγείας και την Απασχόληση των επαγγελματιών στην Υγεία.