Αποκτήσαμε «μπάρμπα στο DC» με πρέσβη από τα Κράβαρα

Με Μπαϊντενοπούλο και δικό μας πρέσβη, τρέμε Ταγίπ!

Το να χαίρεται μεγάλη του τη μερίδα του Τύπου αλλά και του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, επειδή ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα είναι Έλληνας ομογενής είναι κάτι πολύ αναμενόμενο… Eξάλλου όταν πρώτο εκλέχθηκε ο Joe Βiden στην προεδρία των ΗΠΑ, κάποιοι εδώ στην Ελλάδα έσπευσαν να τον αποκαλέσουν Μπαϊντενοπούλο… μιας και πρόκειται τάχα να στείλει παλικάρια από το Τέξας να σκοτωθούν στο Καστελόριζο, όταν τα παλικάρια του Ακάρ θα κάνουν απόβαση στο νησί.

Και μέσα σε αυτό το γενικότερο κλίμα και τον παροξυσμό που αντιμετωπίζονται οι διεθνείς σχέσεις και η γεωπολιτική από ορισμένους, ωσάν να είναι reality show, στα social media της Αιτωλοακαρνανίας κυριαρχεί το γεγονός ότι ο νέος πρέσβης είναι γιος μεταναστών που κατάγονται από τον Πλάτανο της ορεινής Ναυπακτίας. Μάλιστα και η γυναίκα του νέου πρέσβη έχει αίμα από την Αιτωλοακαρνανία, καθώς κατάγεται από τον Διπλάτανο του Θέρμου.

Όπως καταλάβατε, πλέον δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε άλλο με την εξωτερική πολιτική της χώρας, τώρα που αποκτήσαμε «μπάρμπα στην Κορώνη» με πρέσβη από τα Κράβαρα.