Mεσολόγγι : Επικοινωνιακό χειρισμό του αδιεξόδου βλέπουν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι

Έχουμε πάρει συγκεκριμένη απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο την οποία και δεν εκτελείτε, λένε προς τη δημοτική αρχή οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Μεσολογγίου, με αφορμή τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Όπως αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι Σπ.Βασιλείου, Κ. Δαουτίδης, Σπ. Διαμαντόπουλος, Δ. Μπαλαμπάνης, Δ. Ράπτης και Χρ. Τέγας το σοβαρό πρόβλημα των απορριμμάτων δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά τερτίπια.

Αναλυτικά η δήλωσή τους :
Για μία ακόμη φορά αποστέλλετε πρόσκληση για σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για το φλέγον θέμα των απορριμμάτων στο Δήμο μας. Πιθανολογούμε ότι κύριο μέλημά σας είναι ο επικοινωνιακός χειρισμός του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την μεταφορά ή όχι των απορριμμάτων στο Αγρίνιο και την άρνηση της εκεί δημοτικής αρχής να τα δεχτεί.

Επειδή αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε την άστοχη τακτική σας,
Επειδή έχουμε πάρει συγκεκριμένη απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο την οποία και δεν εκτελείτε,
Επειδή το σοβαρό πρόβλημα των απορριμμάτων δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά τερτίπια,
Επειδή λύσεις υπάρχουν αλλά δεν τις εκτελείτε,

Σας καλούμε να επιδείξετε την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να οδηγήσετε τις εξελίξεις όχι να «σέρνεστε» πίσω από αυτές ψάχνοντας υπαίτιους εκεί που θα έπρεπε να αναζητείτε πολιτικούς συμμάχους.Τα προβλήματα των δημοτών δεν μπορούν να περιμένουν και απαιτούν λύσεις όχι λαϊκά δικαστήρια.

Η συνεχής σύγκλιση των δημοτικών συμβουλίων ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο που ήδη έχει χαθεί σε ανώφελες συζητήσεις και διαξιφισμούς ενώ συντηρούν την στασιμότητα και την αδράνεια σε ένα πολύ σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας που απαιτεί άμεση λύση.

ΥΓ.1. Θυμηδία προκαλεί το γεγονός ότι εντός του δημοτικού συμβουλίου αναφέρατε κατηγορηματικά ότι έχετε βρει χρηματοδότηση για την οριστική επίλυση του πολυπόθητου ΧΥΤΑ μιας και εκτός των άλλων απαιτείται και νέο έργο! Κάτι το οποίο είναι απολύτως ψευδές.
ΥΓ.2. H Κυβέρνηση και όπως αυτή εκπροσωπείται στο Νομό μας μήπως να αναλάβει πρωτοβουλίες πριν γίνουμε απέραντος σκουπιδότοπος;