Χουχούμης: Κρυφοκοιτάμε την εξάδα

Για τον στόχο του Παναιτωλικού, αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Αγρινίου αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Διαμαντής Χουχούμης.

Ο αριστερός αμυντικός της ομάδας του Παναιτωλικού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον στόχο της ομάδας του Αγρινίου, που δεν είναι άλλος από την παραμονή αλλά και τις κρυφές ματιές προς την εξάδα.

«Έχουμε ωραίο κλίμα, αν και δεν μας ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε στον πρώτο γύρο και τώρα παίρνουμε τα αποτελέσματα που μας χρωστούσε η συγκεκριμένη περίοδος. Αυτή η εβδομάδα είναι ιστορική για την ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνουμε αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 27χρονος άσος των «καναρινιών».

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος πρόσθεσε τα εξής: «Ο προπονητής είναι απαιτητικός από όλους μας, μας ζητάει το καλύτερο από όλους μας και να δίνουμε το 100% στις προπονήσεις και στο γήπεδο.

Είναι δύσκολο να μπούμε στην εξάδα, όμως τα όνειρα δεν είναι απαγορευτικά. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε πιο ψηλά. Ο πρώτος στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε το γρηγορότερο την παραμονή, εφόσον συμβεί αυτό, θα κοιτάξουμε να δούμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη βαθμολογία»