Θεοδωρικάκος ο πλακατζής

Ο κ. Θεοδωρικάκος μάλλον έχει πλάκα. Σαν να είναι πρόεδρος εξωραϊστικού συλλόγου, έκανε δηλώσεις και… κατακεραύνωσε αυτούς τους θρασύδειλους που απειλούν τη ζωή του πρύτανη του ΑΠΘ, χαρακτηρίζοντάς στους «φασίστες» (ποτέ «κομμουνιστές». Μη βγάλουμε και μόνοι μας τα μάτια μας…).

Ξέχασε ο κ. Θεοδωρικάκος ότι είναι υπουργός Προστασίας (λέμε τώρα) του Πολίτη και θα έπρεπε αντί για ευχολόγια να είχε ήδη σβερκώσει τα καλόπαιδα, που οχυρωμένα πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας απειλούν θεούς και δαίμονες ή, μάλλον, μόνο θεούς. Τα ευχολόγια και τα τσιτάτα περί δημοκρατίας και συνθηκών ασφαλείας των φοιτητών, καθηγητών και λοιπών εργαζομένων στο πανεπιστήμιο είναι απλώς φούμαρα.

Μπορεί, αλήθεια, να έλθει στη θέση του κ. πρύτανη ο υπουργός; Μπορεί να καταλάβει την αγωνία του ίδιου αλλά και της οικογενείας του; Μάλλον όχι. Διότι τότε θα είχε ήδη συλλάβει τους θρασύδειλους «νεαρούς».

Αλλά δεν είναι και εύκολο να δυσαρεστήσουμε την «ανένταχτη Αριστερά» ή οτιδήποτε κινείται στον χώρο του προοδευτισμού. Και μη μου πει ότι δεν τους ξέρει, διότι θα τον μαλώσω….

πηγή : newsbreak.gr