Παναιτωλικός: Σε (πολύ) καλό δρόμο και το θέμα Λάρσον

Τα «καναρίνια» φαίνεται πως προχωρούν (ή και «τρέχουν») το θέμα του διεθνή Σουηδού κεντρικού αμυντικού.

Εβδομάδα μεταγραφών θα είναι για τον Παναιτωλικό αυτή που ξεκινά αύριο (24/1), καθώς στο Αγρίνιο υπάρχουν 3 «ανοικτά μέτωπα» και τα «καναρίνια»… οδεύουν για το απόλυτο (3χ3).

*Ο Ντάγκο έχει από καιρό «κλείσει», όμως λόγω της εκτεταμένης και ορισμένες φορές παράλογης γραφειοκρατίας που επικρατεί ανά την υφήλιο στην Covid-19 εποχή, εδώ και μέρες υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά του. Οι «σκόπελοι» ωστόσο δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται άμεσα στη χώρα μας. Ετσι θα ολοκληρωθεί ένα από εβδομάδες «τελειωμένο» deal.

*Ο Ζοάο Πέδρο δείχνει καθ’ οδόν για τη χώρα μας. Ο Πορτογάλος φορ της Πάσος Φερέιρα προβάρει την «κυανοκίτρινη» φανέλα και μόλις έρθει στην Ελλάδα θα γίνει και τυπικά παίκτης της ομάδας.

*Ο Γιάκουμπ Ούνε Λάρσον είναι ο τελευταίος, χρονικά, παίκτης που μπήκε, σε δημόσιο επίπεδο, στη μεταγραφική «εξίσωση» της ομάδας. Και το κατά τεκμήριο πιο hot όνομα, άρα και η πιο δύσκολη περίπτωση. Η περίπτωση του διεθνή Σουηδό κεντρικού αμυντικού της Τζουγκάρντεν φαίνεται πως βρίσκεται σε (πολύ) καλό δρόμο και το ζήτημά του οδεύει προς deal.

πηγή : gazzetta.gr