Παναιτωλικός: Η υπομονή εξαργυρώθηκε με τον Ντάγκο, όχι με τον Πέδρο

Στην τέταρτη και πιθανότατα τελευταία του μεταγραφή προχώρησε ο Παναιτωλικός. Ο Ντάντρεϊ Ντάγκο μετά από έναν μήνα και κάτι, τελικά υπέγραψε.

Από χίλια κύματα πέρασε η δική του υπόθεση. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησαν στο φινάλε του 2021. Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τη Σερίφ Τιρασπόλ, εξέτασε τις επιλογές του και επέστρεψε στην πατρίδα του. Μόνο που τότε έληγε η βίζα του και δεν ήταν εύκολο να την ανανεώσει.

Κάποια στιγμή ο Παναιτωλικός έχασε την υπομονή του. Άρχισε να εξετάζει και άλλες επιλογές βλέποντας πως ο χρόνος περνούσε. Κάτι που άρεσε πολύ ο Ντάγκο, όμως, κάτι που έγινε υπομονή από τη στιγμή που και βαθμολογικά η ομάδα άρχισε να ξεκολλάει, τελικώς το φινάλε ήταν αίσιο.

Για 1,5 χρόνο υπέγραψε ο 24χρονος Ιβοριανός και στις πρώτες του δηλώσεις μεταξύ άλλων είπε ότι «ξεχνάω την περιπέτεια που είχα με την καθυστέρηση της άφιξής μου και ξεκινάω δουλειά για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος με το παρόν, αλλά και το μέλλον που έρχεται».

Από εκεί και πέρα, το Sportime είχε προϊδεάσει πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την καθυστέρηση στην άφιξη του Ζοάο Πέδρο. Μπορεί οι Αγρινιώτες να είχαν δώσει τα χέρια με τον 25χρονο επιθετικό, όμως, εκείνος την τελευταία στιγμή αποφάσισε να κάνει πίσω.

πηγή : sportime.gr