Χαμένες ευκαιρίες «βλέπει» ο Απ. Κατσιφάρας

«Μετράτε χαμένες ευκαιρίες, δεν είναι όλα από την αρχή» είπε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Απόστολος Κατσιφάρας.

Για άλλη μια φορά ο Απ. Κατσιφάρας επιχείρησε να καταδείξει με ένα μεγάλο μέρος της κριτικής του πως δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην Περιφερειακή Αρχή και την παρούσα Κυβέρνηση. Έτσι ανέφερε ουκ ολίγα παραδείγματα σημαντικών κατά τα άλλα θεμάτων, που όμως δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι επανέλαβε την κριτική του για την κατάργηση της Νομικής της Πάτρας. Ενώ ειδική αναφορά ένα και στην πρόσφατη σύμπραξη του Πανεπιστημίου και της Περιφέρειας με άλλους ακόμη φορείς για τα γεωργικά «ΙΕΚ» που δρομολογείται να λειτουργήσουν δίπλα στη Γεωπονική Σχολή, εκτιμώντας ότι έτσι «χρυσώνεται το χάπι» στην Ηλεία που έμεινε εκτός ακαδημαϊκού χάρτη και την Αιτωλοακαρνανία που είδε να μειώνονταν τα πανεπιστημιακά της Τμήματα. «Άλλο ΙΕΚ και άλλο Πανεπιστήμια… δεν θα μας τα ισοφαρίσουν» είπε χαρακτηριστικά ο Απ. Κατσιφάρας.

«Το Μέγαρο Μαξίμου» εκτίμησε ο Απ. Κατσιφάρας «δεν μπορεί να βοηθήσει, πρέπει να πατήσουμε στα πόδια μας, να διεκδικήσουμε να αποκτήσουμε αυτοδιοικητική περπατησιά»