Ναύπακτος : Σχεδόν 100% η πληρότητα το τριήμερο

Ντίνος Τσουκαλάς : Επιδεικνύεται σοβαρότητα ως προς το προϊόν που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας

Η Ναύπακτος έχει αναδειχθεί πλέον σε έναν από τους κορυφαίους παραθαλάσσιους προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, καθώς η πληρότητα στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα καταλύματα άγγιξε το 100%.

Την αυξημένη κίνηση που είχε η Ναύπακτος επιβεβαιώνει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ναυπακτίας, Ντίνος Τσουκαλάς, που εκτός από αιρετός τυγχάνει και πρόεδρος του Συλλόγου Καφεπωλών, Εστιατόρων και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Ως παράγοντας της αγοράς λοιπόν η γνώμη του έχει ιδιαίτερη σημασία.

«Δεν ήταν μόνο η πόλη της Ναυπάκτου ωστόσο που κατέγραψε υψηλή επισκεψιμότητα, αλλά το σύνολο της Ναυπακτίας. Τα τελευταία 2 χρόνια γίνεται μία συντονισμένη προσπάθεια από τον δήμο προβάλλοντας συστηματικά τον τόπο μας σε κεντρικά ηλεκτρονικά, έντυπα, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μέσα. Σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού και η θεματική, αμιγώς τουριστικoύ περιεχομένου, πλατφόρμα μας visitnafpaktia.gr, στην οποία θα έχουν ενεργό ρόλο οι επαγγελματίες του τουρισμού, των εναλλακτικών δραστηριοτήτων και της εστίασης» επισημαίνει ο ίδιος και προσθέτει : «Η πλατφόρμα αυτή θα παρέχει όλη την πληροφορία και θα λειτουργεί ως βασικό εργαλείο προώθησης και προβολής των όσων προσφέρει ο τόπος μας. Να πω στο σημείο αυτό, ότι πρόκειται ουσιαστικά για το επόμενο βήμα της ιδιαιτέρως επιτυχημένης καμπάνιας #Visit_Nafpaktia που ξεκίνησε το 2020 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα μέσω των social media, την οποία για πρώτη φορά πραγματοποιούμε ως Δήμος Ναυπακτίας. Επιδιώξή μας είναι το συγκεκριμένο hashtag να καθιερωθεί και να καταστεί ακόμη περισσότερο αναγνωρίσιμο».

Ο Ντίνος Τσουκαλάς στέκεται ακόμη στη συμβολή των επαγγελματιών της περιοχής στο τουριστικό προϊόν της Ναυπάκτου. «Δεν είναι όμως μόνο η προβολή, η οποία αποτελεί αυτή την περίοδο το κυρίως πεδίο δράσης, εάν θέλετε, του δήμου μας. Είναι και η ουσιαστική δουλειά που γίνεται από τους επαγγελματίες, την οποία θεωρώ και ποιοτική και πολύ σημαντική, καθότι επιδεικνύεται σοβαρότητα ως προς το προϊόν που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την ασφαλή πρόσβαση μέσω των σύγχρονων οδικών αξόνων, τα ιστορικά και φυσικά μας πλεονεκτήματα, αλλά και τις δραστηριότητες που προσφέρουμε, μας έχουν ανεβάσει ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου. Να σημειώσω επίσης, ότι η Ναυπακτία αποτελεί προορισμό value for money. Εδώ, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει έναν ιδανικό τόπο σε ιδανικές τιμές» εκτιμά ο Ντ. Τσουκαλάς.