Νοσοκομείο Αγρινίου : Έπεσε ο καραγκιόζ μπερντές γύρω από το μαγνητικό τομογράφο

H τοπική κοινωνία του Αγρινίου οφείλει ένα ευχαριστώ στο διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλη. Όχι τόσο για αυτή καθεαυτή την προσπάθεια να λειτουργήσει επιτέλους ο μαγνητικός τομογράφος του Νοσοκομείου Αγρινίου, όσο για το γεγονός ότι με τις δηλώσεις του σήμερα κατέρριψε τους “μύθους” που είχαν “χτιστεί” γύρω από το ερώτημα που βασάνιζε την τοπική κοινωνία τα τελευταία εννέα περίπου χρόνια.

“Έκανα αλλεπάλληλες ενέργειες, προκειμένου να έρθουν οι γιατροί από το Νοσοκομείο στην Πάτρα προκειμένου να εκπαιδευτούν. Αυτό δεν κατέστη δυνατό για διάφορους λόγους, που δεν θα ήθελα να αναφέρω αυτή τη στιγμή, μόνο και μόνο για λόγους αστικής ευγένειας…” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καρβέλης. Και με τη διατύπωσή του αυτή -της αστικής ευγένειας- κατέστη σαφές ότι οι υπηρετούντες ακτινολόγοι στο Νοσοκομείο Αγρινίου δεν θέλησαν όλα αυτά τα χρόνια να λειτουργήσει ο μαγνητικός τομογράφος, αφού δεν θέλησαν ποτέ να μετακινήθουν στην Πάτρα για να εκπαιδευτούν. Ας απαντήσουν κάτι, αν έχουν, οι ακτινόλογοι του Νοσοκομείου Αγρινίου σε αυτή τη σαφέστατη αιχμή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ.

Έτσι λοιπόν, όπως όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ, αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε σήμερα πως η επιμελήτρια, Ασπασία Ρηγοπούλου, υπεύθυνη του μαγνητικού τομογράφου στο Νοσοκομείο του “Αγίου Ανδρέα” στην Πάτρα θα έρχεται δύο φορές την εβδομάδα στο Αγρίνιο, προκειμένου να γίνονται εξετάσεις και να εκπαιδεύει ταυτόχρονα τους ακτινολόγους του Νοσοκομείου Αγρινίου. Και κάπως έτσι ο καραγκιόζ μπερντές που είχε στηθεί τα τελευταία χρόνια γύρω από το μαγνητικό τομογράφο σήμερα έπεσε…