Ένα 17χρονο παιδί χαροπαλεύει στην Εντατική, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε τη Μ. Παρασκευή, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε κοντά στο Γαλατά συγκρούστηκε με «άγριο» άλογο.
Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν έχουν πολλές φορές διαμαρτυρηθεί για το θέμα με τα άγρια άλογα που διαβούν στην περιοχή. Όμως άκρη δεν βγήκε, μέχρι που σημειώθηκε αυτό το πολύ σοβαρό ατύχημα. Μάλιστα οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι δεν πρόκειται ακριβώς για «άγρια» άλογα, αλλά για άλογα που αφέθηκαν ελεύθερα, δηλαδή αδέσποτα… Και μη νομίσει κανείς ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ατύχημα με τα άλογα που ζουν στην περιοχή. Το αμέσως προηγούμενο ατύχημα σημειώθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι.
Αφού είμαστε τόσο τυπικοί σε αυτή τη χώρα, μπορεί τουλάχιστον το Υπουργείο Περιβάλλοντος ή το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης ή όποιος αρμόδιος να μας πει τι προβλέπεται για την άγρια πανίδα; Προβλέπεται δηλαδή να υπάρχουν ελεύθερα άγρια ζώα μέσα στο κάμπο έξω από τα χωριά; Γιατί, αν προβλέπεται κάτι τέτοιο, είναι προφανές ότι έχουμε μια νομοθεσία που είτε τους ανθρώπους, ούτε τα άγρια ζώα προστατεύει.