Όλες τις πόρτες ανοικτές κρατάει ο Απ. Κατσιφάρας

Τι θα κάνει το 2023 ο Απ. Κατσιφάρας; Είναι το ερώτημα. Θα κατέβει για βουλευτής; Θα δοκιμάσει να πάρει τη ρεβάνς από το Νεκτάριο Φαρμάκη;

Ο Απ. Κατσιφάρας δεν είναι χθεσινός και επειδή είναι πολύ νωρίς για τέτοιες αποφάσεις κρατάει όλες τις πόρτες ανοικτές… Για παράδειγμα εξέδωσε μια μνημειώδη ανακοίνωση για την ενεργειακή κρίση στηλιτεύοντας την αδράνεια της κυβέρνησης να την αντιμετωπίσει, όμως κάπους εκεί διαπιστώνει ότι η Περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη “είναι μονίμως απούσα από τα προβλήματα της κοινωνίας”.

Εντωμεταξύ το ύφος του σε μπερδεύει και σκέφτεσαι αν είναι υποψήφιος βουλευτής, το ύφος του περισσότερο σε ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει…

Αναλυτικά η δήλωσή του:
Ο Γολγοθάς των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων συνεχίζεται. Οι μέχρι τώρα υπέρογκοι λογαριασμοί του ρεύματος θα πληρωθούν κανονικά με την μόνη έκπτωση του ευτελούς αρχικού ποσού των 39 ευρώ.

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν τα χαλάει με τους ιδιώτες επιχειρηματίες που παράγουν ρεύμα και που επέβαλαν την ρήτρα αναπροσαρμογής μέσω της ΡΑΕ, αντίθετα τους προστατεύει. Συνεχώς επεξεργάζεται μέτρα ανακούφισης – συνεχώς κάνει διαρροές για μέτρα και συνεχώς τα αναστέλλει.Τα νοικοκυριά όμως στενάζουν και οι επιχειρήσεις ασφυκτιούν. Λαϊκά, πνίγονται όλοι στα χρέη και η κυβέρνηση στις επιτυχίες της.

Όσο για την περιφερειακή αρχή Φαρμάκη κανένας λόγος, γιατί είναι μονίμως απούσα από τα προβλήματα της κοινωνίας.

Δυστυχώς
Καμία πρόνοια για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας στην ηλεκτρική ενέργεια! Καμία πρόνοια για την άρση του άδικου μέτρου της επιβολής της ρήτρας αναπροσαρμογής! Κανένα δίδαγμα από χώρες της Ευρώπης που έβαλαν άμεσα πλαφόν !

Δυστυχώς
Η κυβέρνηση παγιδεύτηκε και προσπαθεί εναγωνίως με επικοινωνιακά τεχνάσματα και υποσχέσεις στο μέλλον να δώσει λύσεις. Κυβέρνηση, λοιπόν, κατώτερη των περιστάσεων ή κυβέρνηση των συμφερόντων!