Νέα βόμβα Γεωργίου για Παναιτωλικό

Ένα νέο στοιχείο – βόμβα, που ενδεχομένως να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της δικαστικής εμπλοκής του Παναιτωλικού για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού που υπήρξε από πρώην αξιωματούχο της ομάδας, αποκαλύφθηκε από τον Γιώργο Γεωργίου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ελλάδα FM 94,3» την Παρασκευή (27/5).

Ο γνωστός δημοσιογράφος επικαλούμενος την δικογραφία της υπόθεσης, που εκδικάζεται τη Δευτέρα σε πρώτο βαθμό στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ανέφερε ότι ο αξιωματούχος του Παναιτωλικού, “…δεν είχε στοιχηματίσει μία, αλλά… 14 φορές αποκομίζοντας ένα τεράστιο χρηματικό ποσό”!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γ. Γεωργίου σημείωσε: «Έγινε γνωστό ότι μέσα στη δικογραφία αναφέρεται ένα πολύ σοβαρό γεγονός… Ο αξιωματούχος του Παναιτωλικού, που είχε παίξει στοίχημα στο ματς με τον ΟΦΗ, αυτό δεν έγινε για πρώτη φορά στο ματς, το έχει κάνει συνολικά 14 φορές με επιτυχία, σε άλλα ματς του Παναιτωλικού, αποκομίζοντας ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. Αυτό αναφέρεται στη δικογραφία και καταλαβαίνετε ότι θα έχει πολλή δουλειά η Επιτροπή Δεοντολογίας και ειδικά ο πρόεδρος. Τη Δευτέρα είναι η εκδίκαση και όπως αναφέρουν και άλλες, πολλές ομάδες, άμα είναι έτσι πάμε και παίζουμε με τις ομάδες μας στο στοίχημα, να παίζουμε κόρνερ, κίτρινες, κόρνερ για να τα οικονομήσουμε… Τη Δευτέρα λοιπόν τα σπουδαία».