“Δεν ήθελαν ούτε το συνέδριο της ΠΟΒΑΣ”

Καταγγελία του Σ. Κωστίκογλου για τη μειοψηφία του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου

Δεν υπήρχε από την πρώτη στιγμή καμία διάθεση για σύνθεση απόψεων. Αυτό εκτίμησε ο Σ. Κωστίκογλου για τη στάση της αντιπολίτευσης στις συνεδριάσεις του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου τα τελευταία δύο χρόνια.

Ως παράδειγμα και της γενικότερης διαφοράς φιλοσοφίας μεταξύ των δύο «στρατοπέδων» στο ΔΣ του Συλλόγου, ο Σ. Κωστίκογλου αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Εμπορικός Σύλλογος θα πρέπει να συμμετέχει -κατά τη γνώμη του- στις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της περιοχής και την αύξηση της επισκεψιμότητάς της.

Κατήγγειλε λοιπόν ότι η αντιπολίτευση του ΔΣ του Συλλόγου αρνήθηκε το αίτημα της ΠΟΒΑΣ ο Εμπορικός Σύλλογος να παρέχει τη στήριξή του στο συνέδριο, που διοργάνωσαν πρόσφατα στο Αγρίνιο οι κατασκευαστές αλουμινίου – σιδήρου.

Όπως εξήγησε ο Σ. Κωστίκογλου το αίτημα της ΠΟΒΑΣ ήταν εκτός από τη στήριξη στο συνέδριο να δοθεί και το έμβλημα του Συλλόγου. «Δεν ήθελε η αντιπολίτευση… και με την στήριξη της πλειοψηφίας δώσαμε το έμβλημα του Συλλόγου. Ήταν αυτονόητη η στήριξή μας σε αυτή την πρωτοβουλία, που έφερε 1.500 συνέδρους στο Αγρίνιο» ανέφερε ο Σ. Κωστίκογλου και αναρωτήθηκε με νόημα «γιατί να μην θέλει ο εμπορικός κόσμος να αναπτύξει η περιοχή το συνεδριακό τουρισμό; Πως θα πάει μπροστά ο τόπος μας;»