Yβριστής του Λιμενικού ο «αξιότιμος» κ. Αποστολόπουλος ποιυ η ΠτΔ ήθελε να τον βραβεύσει

Διέσυρε το Λιμενικό στην ευρωβουλή ο Ιάσονας Αποστολόπουλος, που ήθελε να τον βραβεύσει η Πρόεδρος!

«Στην Ελλάδα έχουμε το μοναδικό Λιμενικό Σώμα παγκοσμίως που, αντί να διασώζει ανθρώπους στη θάλασσα, πετάει τους ανθρώπους στη θάλασσα»

Κάτι παραπάνω από πρόκληση θεωρούνται τα όσα συνέβησαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ευρωβουλή, με πρωταγωνιστή τον «εθνικό διασώστη» Ιάσονα Αποστολόπουλο, που ήθελε να τον βραβεύσει μάλιστα για τις… υπηρεσίες του η κυρία Πρόεδρος.Ο περί ου ο λόγος, διέσυρε το Ελληνικό Λιμενικό, υιοθετώντας μέχρι κεραίας την τουρκική προπαγάνδα, λέγοντας ότι το Λιμενικό πετάει στη θάλασσα τους μετανάστες!

Και δεν έμεινε εκεί, αλλά υποστήριξε ότι οι λαθρομετανάστες ουσιαστικά φτάνουν… μόνοι τους στις ελληνικές ακτές, ενώ δεν έβγαλε άχνα για τα κυκλώματα των διακινητών από την Τουρκία, για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει. «Στην Ελλάδα έχουμε το μοναδικό Λιμενικό Σώμα παγκοσμίως που, αντί να διασώζει ανθρώπους στη θάλασσα, πετάει τους ανθρώπους στη θάλασσα. Οι ελληνικές αρχές απαγάγουν πρόσφυγες που έχουν ήδη φτάσει στις ελληνικές ακτές και τους πετάνε πάλι στην ανοικτή θάλασσα. Είναι μοναδικό φαινόμενο, δεν το έχουμε ξαναδεί. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι το εξής: Oι πρόσφυγες φτάνουν μόνοι τους, ανεξάρτητα, στις ελληνικές ακτές», είπε χαρακτηριστικά αλλοιώνοντας την πραγματικότητα και καλύπτοντας την Άγκυρα!

Για ακόμη μια φορά αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που σε μια επίδειξη ανθρωπισμού διάλεξε το συγκεκριμένο πρόσωπο να το βραβεύσει και αν δεν υπήρχαν έντονες αντιδράσεις, θα τον είχαμε και βραβευμένο τον εθνικό υβριστή!

πηγή : newsbreak.gr