Σπουδαίες επιδόσεις οι αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα k18

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Ιουνίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 με τη συμμετοχή 1200 αθλητών και αθλητριών από 250 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Ο ΓΑΣ Αγρινίου, συμμετείχε με τέσσερεις αθλητές και δύο αθλήτριες, οι ο οποίοι είχαν προκριθεί από τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα της κατηγορίας τους.

Η Ευτυχία Ζαρκαδούλα, καταρρίπτοντας το ατομικό της ρεκόρ κατά 10 δευτερόλεπτα , κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο δρόμο των 3000μ κοριτσιών. Ο Διονύσης Καψάλης, αγωνίστηκε το Σάββατο στον τελικό των 1500μ, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση και την Κυριακή στα 3000μ, όπου κατέλαβε την πέμπτη θέση πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ ανοικτού στίβου. Και τα δύο παιδιά θα συμμετάσχουν με την Εθνική Ομάδα Στίβου Κ18.

Ο Άγγελος Ράπτης έτρεξε στα 1500μ καταλαμβάνοντας την 11η θέση και στα 3000μ τερματίζοντας 13ος με νέα ατομική επίδοση. Στον τελικό των 3000μ συμμετείχε και ο Γιάννης Ματσούκας, ο οποίος έκανε ατομικό ρεκόρ. Στους δρόμους ταχύτητας μετείχαν και οι 15χρονοι αθλητές του συλλόγου, η Βασιλική Καντερέ και ο Θοδωρής Ζανιάς, οι οποίοι έτρεξαν στα 100μ, κάνοντας εξαιρετικούς χρόνους που τους δίνουν σημαντικές ελπίδες για διάκριση για το Πρωτάθλημα Κ16 στο οποίο θα αγωνιστούν στις προσεχείς ημέρες.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Πάνος Καψάλης, ο οποίος ήταν αρχηγός της αποστολής, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τις καταπληκτικές εμφανίσεις, στους προπονητές τους, Μπάμπη Ποσονίδη και Πάνο Κουτσιαύτη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά που θα αγωνιστούν με την Εθνική Ομάδα.