Παναιτωλικός : Η πώληση του Φλόρες και ο επόμενος χαφ

Πώς πορεύεται ο Παναιτωλικός μεταγραφικά στο θέμα της μεσαίας του γραμμής.

Ο Παναιτωλικός κλείνει σταδιακά τα κενά στο ρόστερ του. Ακόμα υπάρχουν αρκετά και η μεσαία του γραμμή για να λυθεί ο γρίφος πρέπει να ξεκαθαρίσει του Ντέιμπι Φλόρες.

Ελάχιστοι παίκτες των Αγρινιωτών μπορούν να φέρουν προτάσεις που θα δελεάσουν το κλαμπ. Ο 26χρονος είναι ένας εξ αυτών. Έκανε πολύ καλή χρονιά και ο Παναιτωλικός δικαιώθηκε για την επιλογή του. Δεδομένου ότι του χρόνου μένει ελεύθερος και από Γενάρη θα μπορεί να μιλήσει με όποιον θέλει, η πώλησή του δεν αποκλείεται. Πάντα με την προϋπόθεση ότι θα έρθει το κατάλληλο αντίτιμο.

Υπάρχουν ομάδες που τον τσεκάρουν, κάποιες κινήσεις φιλολογικού επιπέδου έχουν γίνει. Εάν κάποιος περάσει στο παρασύνθημα, θα ανοίξει και θέμα αντικατάστασής του. Τότε θα ανοίξει, λοιπόν, και η συζήτηση για έναν επιπλέον χαφ.

Με τα έως τώρα δεδομένα στο ρόστερ υπάρχουν για τις θέσεις 6-8 οι Φλόρες, Τσιγγάρας, Μάρτενσον, Ξενιτίδης και Βαρόνε. Εξ αυτών ένας δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρος, αν και παρά τις όποιες σκέψεις, προς το παρόν η υπόθεσή του έχει παγώσει. Υπό προϋποθέσεις μπορούν να δώσουν και άλλοι λύσεις σε αυτές τις θέσεις με αποτέλεσμα να μην ψάχνεται τόσο εκεί ο Παναιτωλικός. Φορ, δεκάρι, στόπερ και δευτερευόντως εξτρέμ είναι η τετράδα που έχει προτεραιότητα. Για ορισμένες μεταγραφές υπάρχει τόσο η διάθεση όσο και το μπάτζετ για το κάτι παραπάνω.

πηγή : sportime.gr