Σπουδαίες εμφανίσεις απο τους μικρούς αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα k16

Ένα καταπληκτικό διήμερο ήταν για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Αγρινίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 του 3ου Ομίλου , που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 1 και 2 Ιουλίου. Με τη συμμετοχή 600 αθλητών από 52 σωματεία της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου διεξήχθηκαν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο οι ετήσιοι αγώνες της μικρότερης κατηγορίας στίβου.

Η ομάδα του ΓΑΣ Αγρινίου συμμετείχε με 15 αθλητές και αθλήτριες και πέτυχαν εντυπωσιακές επιδόσεις. Η Ευτυχία Ζαρκαδούλα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 3000μ. και μαζί με τις Χριστίνα Καντερέ και Αδριάνα Ζαρκαδούλα τερμάτισαν στην 5η θέση στη σκυταλοδρομία 3Χ1200. Στα 80μ. κοριτσιών η Βασιλική Καντερέ κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό και η Δήμητρα Σφυρή την 13η. Οι δύο αυτές αθλήτριες μαζί με τις Νεφέλη Κόττη και Μελίνα Ζαπαντιώτη στη σκυταλοδρομία 4Χ80 ήρθαν στην 6η θέση. Ο Θοδωρής Ζανιάς στον τελικό των 80μ. αγοριών τερμάτισε στην 7η θέση και ο Χρήστος Νταγιάντας στην 11η . Οι δύο αθλητές στη μικτή σκυταλοδρομία 4*200μ μαζί με τις Χριστίνα Τσίγκα και την Άρτεμις Ταμπακέλη κατέλαβαν την 5η θέση. Οι μικρότεροι της ομάδας (13χρονοι), Θανάσης Κουτσιαύτης, Σωτήρης Τσώνης και Στράτος Σκούλος, έτρεξαν στη σκυταλοδρομία 3Χ1200 και τερμάτισαν 8οι. Τέλος η Ελένη Ζαραβίνα μετέχοντας για πρώτη φορά σε Πανελληνίους Αγώνες συμμετείχε στα 150μ. παίρνοντας την 19η θέση.

Οι προπονητές των παιδιών Πάνος Κουτσιαύτης και Μπάμπης Ποσονίδης, αλλά και όλη οι οικογένεια του ΓΑΣ Αγρινίου, αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια και προπαντός αισιοδοξία για το μέλλον για τις παρουσίες όλων των παιδιών, τόσο για την αγωνιστική τους εμφάνιση όσο για το ήθος , την ευγενική άμιλλα και το «ευ αγωνίζεσθε» που επέδειξαν.