Δεν πρόσεξαν το timing ή δεν ήθελαν να χαλάσουν τη φιέστα του Κ. Μητσοτάκη

Όταν η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών και το Εργατικό Κέντρο αρχικά πρότειναν την Πέμπτη 21/7 για τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου ενάντια στην υποστελέχωση του Νοσοκομείου Αγρινίου, δεν ήταν γνωστό ότι ο Κ. Μητσοτάκης πρόκειται να έλθει αυτή τη μέρα στην Αιτωλοακαρνανία για να παραδώσει στην κυκλοφορία την παράκαμψη της Αμφιλοχίας.

Θα ήταν ένα ενδιαφέρον timing. Την ώρα που ο Πρωθυπουργός θα έκοβε κορδέλες να γίνεται στο Αγρίνιο ένα συλλαλητήριο για την Υγεία. Ένα συλλαλητήριο που θα “τσαλάκωνε” τουλάχιστον τη φιέστα του Κ. Μητσοτάκη. Αλλά τελικά αποφασίστηκε η μετάθεση του συλλαλητηρίου από την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών, το Εργατικό Κέντρο και τους λοιπούς φορείς. Μάλλον δεν πρόσεξαν το timing που θα προέκυπτε… και το κοντράστ από τις κορδέλες στην Αμφιλοχία και ένα δυναμικό συλλαλητήριο στο Αγρίνιο.

Έτσι τελικά αποφασίστηκε να μην χαλάσουν τη φιέστα του Κ. Μητσοτάκη. Ίσως να μην είναι τυχαίο, πέρα από το “καπέλωμα” του Εργατικού Κέντρου, το γεγονός ότι στη σύσκεψη των φορέων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας συμμετείχαν πολύ λίγοι από τους φορείς της πόλης.