Κωστούλας σε Γκαγκάτση: «Κάποια στιγμή πρέπει να σε κερδίσουμε»

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος και την εκτός έδρας μονομαχία με τον ΠΑΟΚ την πρώτη αγωνιστική, μίλησε ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, που αποκάλυψε και την στιχομυθία που είχε με τον Μάκη Γκαγκάτση.

Ο Παναιτωλικός θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση την κλήρωση της ομάδας του, αναφέροντας τι είπε στον αντιπρόεδρο του Δικεφάλου, Μάκη Γκαγκάτση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Πρώτα από όλα, το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μία παλιά συνήθεια στο ξεκίνημα τα τελευταία χρόνια. Το κακό είναι ότι δεν κερδίζουμε. Τώρα είπα στον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ ότι ήρθε η ώρα.

Εμείς ξεκινάμε από τα ρηχά. Να παίξουμε στον καλύτερο βαθμό που μπορούμε. Να σωθούμε γρήγορα και έγκαιρα. Και ανάλογα με την ομάδα που έχουμε χτίσει και το συντονισμό του προπονητικού τιμ να αρχίσουμε να ελπίζουμε. Πάντα είναι στόχος η εξάδα. Αλλά ας αρχίσουμε από τα χαμηλά».

Για το τι περιμένει από το νέο πρωτάθλημα: «Να έχουμε καλή διαιτησία, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να κερδίζουν αυτοί που το δικαιούνται. Δεν είναι πλέον αδύνατο μία ομάδα μικρότερη να κερδίσει τις μεγάλες. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη διαιτησία και στο VAR».