Παναιτωλικός: Η επόμενη μεταγραφή και ένα απίστευτο στατιστικό

Τι ψάχνει ο Παναιτωλικός και ποιο είναι το εμπόδιο που έχει συναντήσει

Κλείνει σταδιακά το ρόστερ του ο Παναιτωλικός. Μετά τη μεταγραφή του Λέβαν Σενγκέλια περιμένει πότε ο Μιχάλης Μπακάκης θα λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Θα αποκτηθεί και ένα δεκάρι.

Στο Αγρίνιο θεωρούσαν πως ο Ιβάν Τάπια ήταν ο παίκτης που θα τους ανέβαζε επίπεδο. Μόνο που αποδείχτηκε αρκετά «αλμυρός». Γι’ αυτό έχει κολλήσει η δική του υπόθεση. Εξετάστηκαν και άλλες. Το θέμα είναι κυρίως οικονομικό.

Ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να δώσει πολλά λεφτά. Έχει λοκάρει συγκεκριμένο στόχο, αλλά υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Γενικότερα οι Αγρινιώτες δεν μπορούν να κάνουν τον σχεδιασμό που θα ήθελαν, αφού αλλιώς τα υπολόγιζαν. Όλες οι ομάδες της Super League 1 είχαν κάνει τον προγραμματισμό τους με κάποια λεφτά που δεν έχουν πάρει ακόμα από το στοίχημα.

Από εκεί και πέρα, ο Λέβαν Σενγκέλια είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα. Το βιογραφικό του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Υπάρχει, πάντως, και κάτι αξιοσημείωτο στην τελευταία του σεζόν. Με τη Λέουβεν πέρυσι έπαιξε σε 22 ματς πρωταθλήματος. Μόλις στα τέσσερα ήταν βασικός και σε κανένα δεν αγωνίστηκε 90λεπτο! Μιλάμε, βέβαια, για ένα πρωτάθλημα πολύ ανώτερο του ελληνικού.

πηγή : sportime.gr