Πουλάει τρέλα ο Άδωνις! Η Ελλάδα είναι από τις φτηνότερες χώρες στο ηλεκτρικό

Σε θέατρο σκιών μετατρέπει τις ενημερωτικές εκπομπές ο υπουργός Ανάπτυξης

Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές του με εμφανή διάθεση να πουλήσει τρέλα, ο υπουργός Ανάπτυξης προσπάθησε να πείσει τους Έλληνες πολίτες ότι είναι μάλλον οι πιο τυχεροί σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Ελλάδα διανύει την καλύτερη τουριστική επίδοση όλων των εποχών, την καλύτερη περίοδο επενδύσεων όλων των εποχών, την καλύτερη περίοδο εξαγωγών όλων των εποχών. Η ελληνική οικονομία πηγαίνει εξαιρετικά καλά, πέραν πάσης προσδοκίας» είπε, απευθυνόμενος σε τηλεθεατές. Το κορυφαίο και χυδαιότερο ψέμα είναι ότι η Ελλάδα είναι από τις φτηνότερες χώρες στο ρεύμα, παρότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο!

Η λογική του «πουλάω τρέλα» δεν σταμάτησε στα της οικονομίας, αλλά συνεχίστηκε και όσον αφορά το σκάνδαλο των υποκλοπών, με τον υπουργό Ανάπτυξης να μας πληροφορεί ότι κατά τον ίδιο η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα πρέπει να έχει λόγο επί του θέματος, διότι ο Τσίπρας είναι… «μαοϊκός και σταλινικός», θεωρώντας ίσως ότι η εικόνα του γελωτοποιού που οι Έλληνες πολίτες έχουν σχηματίσει για τον ίδιο είναι καλύτερη. Εκτός κι αν το έλεγε σοβαρά, οπότε περιμένουμε να προτείνει και το πρόσωπο που ο ίδιος θέλει για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

πηγή : newsbreak.gr