Κατσιφάρας : Ο ορισμός της αποτυχίας Φαρμάκη ο σχεδιασμός για την αποκατάσταση στον Εύηνο

Μύδρους εξαπολύει ο Απ. Κατσιφάρας κατά του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτ. Φαρμάκη, με αφορμή το γεγονός ότι η πρόσφατη νεροποντή παρέσυρε την πρόχειρη διέλευση που είχε κατασκευαστεί μέσα στον ποταμό Εύηνο για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής. Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην κατασκευή μιας πιο μόνιμης λύσης, μέχρι να κατασκευαστεί η νέα οδική γέφυρα, έχει φέρει τις εύλογες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής προς το Υπουργείο Υποδομών και τα πυρά του Απ. Κατσιφάρα προς την Περιφερειακή Αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απ. Κατσιφάρα:

Ο σχεδιασμός για την αποκατάσταση της γέφυρας στον Εύηνο ποταμό είναι ο ορισμός της αποτυχίας σας κ. Φαρμάκη.

Όλο το σχέδιό σας για την αποκατάσταση της Γέφυρας στον Εύηνο ποταμό ήταν λάθος από την αρχή και αποδεικνύετε καθημερινά. Δεν θέλατε να ακούσετε κανέναν και τα αποτελέσματα αρνητικά παντού. Η έκτακτη πρόσβαση με τις κατασκευές μέσα στην κοίτη του ποταμιού κατέρρευσε χθες με την πρώτη νεροποντή. Η ενδιάμεση λύση, που συνεχώς διαφημίζετε, βρίσκεται ακόμη στις ανακοινώσεις. Η οριστική λύση, που παραπέμφθηκε στο υπουργείο, καρκινοβατεί. Η σιδηροδρομική γέφυρα σε μια από τις αρχαιότερες γραμμές (ιστορικό μνημείο), αντί να προστατευτεί και να ανακατασκευασθεί, θα καταργηθεί οριστικά.

Εννέα (9) μήνες η περιφερειακή αρχή είναι χαμένη μες την αδιαφορία, τις υποσχέσεις και τις τεχνικές αστοχίες. Εννέα ( 9 ) μήνες οι πολίτες βιώνουν τα αποτελέσματα της αναξιοπιστία σας. Τα μεγάλα λόγια για άμεσες λύσεις κατέρρευσαν μαζί με το γεφυράκι και έμειναν μόνο οι υποσχέσεις σας.

Κύριοι της περιφερειακής αρχής,
Για τους πολίτες του Γαλατά, Μεσολογγίου, Ευηνοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ συνεχίζεται και ένας ακόμη χειμώνας θα είναι δύσκολος. Απαιτούν άμεση λύση, δεν αντέχουν άλλη κοροϊδία.

Τέλος, αφήστε τις φωτογραφίες σε έργα που βρήκατε έτοιμα, ‘’τρία χρόνια δεν ήταν αρκετά’’, δεν ‘’βαρεθήκατε‘’ και κυρίως αφήστε την κουραστική αλλά πληρωμένη υπερδιαφήμιση στο μότο ‘’έργα όχι λόγια’’, γιατί ξεμείνατε από έργα και σας έμειναν μόνο τα λόγια.

Η αποκατάσταση της λειτουργίας της παλιάς εθνικής οδού Αντίρριο – Ιωάννινα συνεχίζει να παραμένει στην πλήρη αρμοδιότητά σας. Μην κρύβεστε λοιπόν και αναλάβατε επί τέλους τις ευθύνες σας. Αποτύχατε κ. Φαρμάκη παραδεχτείτε το! Μετράτε πλέον χαμένες ευκαιρίες.