“MΑΖΩ”χτηκε και ο Γιώργος ο Παπαναστασίου

“ΜΑΖΩξη” τιτλοφορείται το πρόγραμμα των φετινών καλοκαιρινών συναυλιών του Γιώργου Μαζωνάκη, με το ίδιο να καλεί τους θαυμαστές του να… “ΜΑΖΩχτούν”. Και όπου πηγαίνει ο Μαζώνακης, πριν από τις συναυλίες, μαγειρεύει μαζί με “τον άλλο άνθρωπο” περνώντας ένα κοινωνικό μήνυμα αλληλεγγύης.

Αυτό έγινε και σήμερα στο Αγρίνιο με το Γιώργο Μαζωνάκη να μαγειρεύει στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ωστόσο το Αγρίνιο είναι μάλλον η μοναδική πόλη στη φετινή περιοδεία του γνωστού τραγουδιστή, όπου ενεφανίσθη και ο δήμαρχος σε αυτή την κοινωνική δράση. “ΜΑΖΩχτηκε” λοιπόν και ο Γιώργος ο Παπαναστασίου… Αυτό θα το παρατήρησε και ο ίδιος ο Μαζωνάκης!

Γιατί πήγε ο Δήμαρχος εκεί, είναι το ερώτημα που μοιραία ανακύπτει. Για να πάρει λίγο από τη λάμψη του γνωστού τραγουδιστή; Για να διαφημίσει μια συναυλία ενός τοπικού καταστήματος, το οποίο à propos είναι αυτό που θα φιλοξενήσει τη μια και μοναδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, με την οποία υποτίθεται κιόλας ότι πήγαμε και στην Επίδαυρο, αλλά δεν το πήρε χαμπάρι κανείς; Για να διαφημίσει ίσως – ίσως και τον ίδιο το Μαζωνάκη; Για να αμβλύνει τις εντυπώσεις από τους Ίνκας που χόρευαν χθες βράδυ στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών; Ποιος ξέρει…