“Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου” : Ανεβάζει τη θεατρική κωμωδία “Ξε…μένουμε Σπίτι”

Πρεμιέρα 29/9 στο κινηματοθέατρο ΕΛΛΗΝΙΣ

Το θεατρικό τμήμα του Ανοιχτού Θεάτρου Αγρινίου ανεβάζει για πρώτη φορά, ένα νέο έργο που γράφτηκε στη πρώτη περίοδο της καραντίνας με τίτλο ΞΕ…ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και αναφέρεται με πολύ χιούμορ σε όλα αυτά τα ευτράπελα που ζήσαμε, περιμένοντας τον …αόρατο εχθρό!

Η υπόθεση του έργου κινείται στα όρια της μαύρης κωμωδίας, της αρχαίας τραγωδίας και της σύγχρονης οικογενειακής σάτιρας. Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε για το έργο και την ανατροπή των καταστάσεων που έρχονται από τη μια στιγμή στην άλλη… όταν από το πουθενά καταφθάνει η χήρα πεθερά και από το διπλανό διαμέρισμα ένας μοναχικός ανθρωπάκος.

Η πλοκή του έργου και οι διάλογοι είναι ευρηματικοί οι ανατροπές έρχονται η μία μετά την άλλη και τελικά βγάζουν άφθονο και αβίαστο γέλιο.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί με τη σειρά εμφάνισης:
Αριστοτέλης Χατζηδέλιος, Γεωργία Τριανταφύλλου, Ανδρέας Μουντούρης, Κατερίνα Κουτσικάκη, Φανή Κούστα, Γρηγόρης Χατζηδέλιος και Θανάσης Παπασπύρου.
Φιλική συμμετοχή ο Παναγιώτης Σιάτρας
Κείμενα-Σκηνοθεσία: Λάζαρος Τσόλκας
Σκηνικά-κοστούμια: Ομάδα ΑΝ.ΘΕ.Α.

Το έργο θα κάνει πρεμιέρα στο Κινηματοθέατρο ΕΛΛΗΝΙΣ (Αγρινίου) την Πέμπτη 29 Σεπτ’ 22 και ώρα 20:30 και θα ενταχθεί στη θεατρική σεζόν 2022-23, για να το απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι θεατές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα κράτηση θέσεων γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες, ενώ θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Για τις κρατήσεις κάντε κλικ εδώ: www.opentheater.gr