«Παρακολούθημα» της Β ΕΛΜΕ και του Συνδέσμου Φιλολόγων ο Δήμος Αγρινίου

Πάμε λοιπόν σε προσφυγή στο ΣτΕ για τη μεταφορά του Ιστορικού – Αρχαιολογικού από το Αγρίνιο στην Πάτρα! Με μπροστάρη τη Β ΕΛΜΕ και το Σύνδεσμο Φιλολόγων και «παρακολούθημα» το Δήμο Αγρινίου.

Αλήθεια, για την προσφυγή στο ΣτΕ και για ένα τόσο σοβαρό θέμα, αφού το Πανεπιστήμιο υποτίθεται ότι είναι μια από τις μεγάλες διεκδικήσεις της πόλης, δεν θα έπρεπε να αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο; Και πως ακριβώς θα συμμετέχει ο Δήμος Αγρινίου σε αυτή την προσφυγή, απλώς συνυπογράφοντας με τους λοιπούς προσφεύγοντες ή πληρώνοντας και τα δικαστικά έξοδα;

Σε κάθε περίπτωση είναι εντυπωσιακό… Από τις 7 Ιουλίου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ το Προεδρικό Διάταγμα για την αναδιάταξη των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών φτάσαμε σχεδόν στα μέσα Σεπτεμβρίου θα αποφασίσουμε στο Αγρίνιο να προσφύγουμε στο ΣτΕ… Και πάλι καλά που η μάχη για την τιμή των όπλων δίνεται χάρις τη Β ΕΛΜΕ και το Σύνδεσμο Φιλολόγων. Κάποια στιγμή υποτίθεται ότι θα γίνονταν για το Πανεπιστήμιο σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων… Φυσικά δεν έγινε ποτέ και ο Δήμος Αγρινίου κατάντησε «παρακολούθημα» της Β ΕΛΜΕ και του Συνδέσμου Φιλολόγων.